Опозициски Кревет Перници За Спиење-2 Пакет Кралот Големина Сет на 2 Перница За Страна Назад И Стомакот Прагови, Надолу Алтернатива Пополнување Луксузни Меки Квали?
  • Неодамнешно

Опозициски Кревет Перници За Спиење-2 Пакет Кралот Големина Сет на 2 Перница За Страна Назад И Стомакот Прагови, Надолу Алтернатива

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

капак за дишење : лушпата на перниците е изработена од ткаенина од микрофибер што дише и е погодна за кожата, обезбедува мазна и мека површина; Цевките долж работ создаваат уредно скроена lookIt спакуван е во правосмукалка, ве молиме дајте му 48-72 часа за да ја врати пената. Луксузен Кадифен Материјал : луксузните перници од влакна се изработени во супер кадифен микрофибер ! Тие се стручно прилагодени за да обезбедат максимална удобност за сите положби за спиење. Горните капаци на перницата се изработени од Висококвалитетен материјал Од ткаенина Од Микрофибер. Тоа е меко и ладење. Меки и Поддршка : Исполнет со микрофибер сличен на долу што ги прави перниците поддржувачки и пријатни. Без разлика дали претпочитате меки или цврсти перници, нашите удобни перници за ладење се за вас. Полнењето од 900 ГСМ ги прави перниците исклучително меки. Нашите перници за кревети од 2 пакувања обезбедуваат одлична рамнотежа на еластична мекост и дебела цврстина. Тие ќе ви дадат голема поддршка за вратот и рамото,тие се погодни за странични, стомачни и задни прагови. Без Конструкција На Смена : Без разлика дали сте странични прагови, стомачни прагови или спијачи на грб-нашите перници за ладење за спиење можат да се сместат! Дизајнот со кадифен отскокнување ќе се обликува до вашата омилена позиција.