Јинлпол Перници За Тело За Возрасни Долга Перница За Ладење На Креветот Перница За Цело Тело За Страничен Спиење Бременост Перница За Гушкање Дише &засилувач; Свил?
  • Неодамнешно

Јинлпол Перници За Тело За Возрасни Долга Перница За Ладење На Креветот Перница За Цело Тело За Страничен Спиење Бременост Перница За Гушкање

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Мека Долга Перница : Оваа перница за тело долга 21 х 54 инчи која е наменета за скала за тело за возрасни Направено со премиум мека ткаенина и полиестерско полнење, го намалува притисокот врз повеќе делови од телото за поудобен сон. Одлично за луѓе на кои им е потребна поддршка за стомакот, грбот, колковите или колената. Повеќе Функции : перниците за кревети доаѓаат со навлаки за перници за дишење и отстранување за да ви овозможат дополнително искуство со спиење со ладење. Исто така, има деликатна и елегантна шема на површината, што го прави шик додаток на вашата постелнина. Совршен подарок за идните мајки, страничните прагови и луѓето со болки во телото. Лесно За Чистење : оваа долга перница се препорачува да се мие во машина во ладна вода, ве молиме не ја избелувајте. И исушете го во пад на ниска температура за да помогнете во отстранување на секој мирис.