Гадпипартија Детска Перница Детска Перница Детска Перница Школки За Перници Во Форма На Црвена Усна Перница Перница Со Двојна Боја Перница За Фрлање Дома Дневна С?
  • Неодамнешно

Гадпипартија Детска Перница Детска Перница Детска Перница Школки За Перници Во Форма На Црвена Усна Перница Перница Со Двојна Боја

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Перница за спиење Ако сакате да спиете, можете да ја спуштите главата на оваа перница, да ви обезбеди дополнителна удобност. Совршен избор за подарок за роденден, нова година, Божиќ, свадба, годишнина, Валентин итн. Домашна декорација, погодна за украсување кревет, софа, стол или кауч. Совршен за спална соба, дневна соба, канцеларија, хотел, итн. Одличен занает, внимателно до секој детал за да му дадете шик и привлечен изглед. Кога ќе се чувствувате уморни, можете да ја прегрнете оваа перница, да помогнете да го ослободите притисокот и да ве направите порелаксирани. Перница за спиење. Ако сакате да спиете, можете да ја спуштите главата на оваа перница, да ви обезбеди дополнителна удобност. Совршен избор за подарок за роденден, нова година, Божиќ, свадба, годишнина, Валентин итн. Домашна декорација, погодна за украсување кревет, софа, стол или кауч. Совршен за спална соба, дневна соба, канцеларија, хотел, итн. Одличен занает, внимателно до секој детал за да му дадете шик и привлечен изглед. Кога ќе се чувствувате уморни, можете да ја прегрнете оваа перница, да помогнете да го ослободите притисокот и да ве направите порелаксирани. Опис Карактеристики Боја : Црвена И Сребрена Материјал : еднострана подигната фланелета, Свилен конец Големина : 45.