Кунзбс Фрли Перница Случај Канцеларијата Мајкл Скот Затвор Мајк Колаж Перница Дома Дневна Соба Мека Квадратна Навлака За Перница За Декор Спална Соба Кауч 18 Х 18 Ин?
  • Неодамнешно

Кунзбс Фрли Перница Случај Канцеларијата Мајкл Скот Затвор Мајк Колаж Перница Дома Дневна Соба Мека Квадратна Навлака За Перница За Декор Спална

DEN 191.36

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Полиестер Големина на материјал : Изработен Од Полиестер, мек и удобен, лесна нега, бидете помеки по миењето.истиот модел е отпечатен од двете страни.Прекрасен дизајн совршено одговара за вашите влошки од перница од 18 х 18 инчи(45смх45см), Без Јадро на Перницата. Совршена Изработка : Деталите Користат Мазни Скриени Патенти За Да Создадат Беспрекорен Изглед, Цврстата Навлака За Перници Има Многу Џебови И Лесно Може Да Се Стави Во Навлаката За Перници Без Никаков Напор Или Кинење На Навлаката За Перница.Висококвалитетните Шевови И Извонредната Изработка Го Намалуваат Феноменот На Лабави Конци Густата Текстура Ткаенина Навистина Може Добро Да Го Поддржи Грбот,Не Е Лесно Да Се Збрчка И Лесно Се Одржува. Функција На Производот : Овие Едноставни И Ултра Меки Навлаки За Перници Можат Да Ги Покријат И Заштитат Перниците Од Валкање, А Исто Така Можат Да Ја Украсат Вашата Спална Соба. Тоа Е Производ За Кревет Што Можете Да Го Користите Во Сите Сезони.Секој Може Да Ги Избере Боите Што Ви Се Допаѓаат И Да Одговара На Вашата Соба,Спална Соба И Автомобил Според Вашиот Мебел, Декоративен Стил, Па Дури И Расположение. Широка Употреба : капакот на перницата за фрлање е отпечатен со прекрасна шема, што може да ја промовира пријатната атмосфера на вашиот дом со додавање повеќе забава на вашиот тросед, стол, кревет, градина и Други Места за Да Го Направите Вашиот Дом Да Изгледа Попрепознатлив. Можете Исто Така да Го Користите Како Подарок За Домаќинство, Роденден, Годишнина На Семејството и Пријателите , за да им ги искажете своите најдобри желби. Совети За перење : овозможува лесно вметнување и отстранување на влошките од перницата. Машинско Перење Ладно Одделно, Нежно Циклус Само, Точка Не Белило, Падне Сува, Не Железо и тоа ќе изгледа сосема ново. Големина на материјал : Изработен Од Полиестер, мек и удобен, лесна нега, бидете помеки по миењето.истиот модел е отпечатен од двете страни.Прекрасен дизајн совршено одговара за вашите влошки од перница од 18 х 18 инчи(45смх45см), Без Јадро на Перницата. Совршена Изработка : Деталите Користат Мазни Скриени Патенти За Да Создадат Беспрекорен Изглед, Цврстата Навлака За Перници Има Многу Џебови И Лесно Може Да Се Стави Во Навлаката За Перници Без Никаков Напор Или Кинење На Навлаката За Перница.Висококвалитетните Шевови И Извонредната Изработка Го Намалуваат Феноменот На Лабави Конци Густата Текстура Ткаенина Навистина Може Добро Да Го Поддржи Грбот,Не Е Лесно Да Се Збрчка И Лесно Се Одржува. Функција На Производот : Овие Едноставни И Ултра Меки Навлаки За Перници Можат Да Ги Покријат И Заштитат Перниците Од Валкање, А Исто Така Можат Да Ја Украсат Вашата Спална Соба. Тоа Е Производ За Кревет Што Можете Да Го Користите Во Сите Сезони.