ЗКП 2020 Мини Приврзок За Клучеви Прекрасни Навлаки За Перничиња За Перници За Фестивал За Момчиња Или Девојчиња Квадратни Кадифни Перници Мека Партија Торба За Пол?
  • Неодамнешно

ЗКП 2020 Мини Приврзок За Клучеви Прекрасни Навлаки За Перничиња За Перници За Фестивал За Момчиња Или Девојчиња Квадратни Кадифни Перници

DEN 41.28

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пријатен материјал : овие есенски украсни кутии за перници се изработени од памучна постелнина, густи и издржливи, по миењето во ладна вода, ќе бидат помеки, ќе ви овозможат удобно искуство дома Костум за : овие навлаки за перници се погодни за есенски украси за ноќта на Вештерките, додавајќи шарм во вашиот дом, градина, балкон, канцеларија, забава, пикник, кафуле, исто така добар подарок за вашето семејство и пријатели. Ексклузивна изработка : есенската тема декоративната покривка за перници има 4 линии на густ спој и невидлив мазен патент внатре, живописна боја и различен печатен преден дел. Совети за ПЕРЕЊЕ : овозможува лесно вметнување и отстранување на влошките од перницата. Машинско Перење Во Ладна вода Одделно, Нежно Циклус Само, Точка Не Белило, Падне Сува Ниска, Не Железо и тоа ќе изгледа сосема ново. пакетот вклучува : само капакот перница, вметнете не е вклучен. Добредојдовте Во Беуу ПОПУСТ МАГАЦИН Среќен Среќен Ноќта На Вештерките / Среќен Божиќ Перница Случај Полиестер Печатени Троседот Фрли Перница Дома Декор (Ве Молиме запомнете : инсерти не се Вклучени).It може да се користи за украсување на дневната соба, правење домот да изгледа поудобно и топлина.Декоративен Капак За Перница, кој се користи за Влошки За Перници од 18*18 Инчи (ве молиме запомнете : Влошките не се вклучени).Навлаки за перници лесно се совпаѓаат со вашиот тросед, кауч и други перници.