Aircee 3 Парчиња Перница За Патување на Надувување За Кампување, Спиење Во Домашна Канцеларија, Поддршка За Лумбален Врат На Главата, Ултралесна Пренослива Компактна ?
  • Неодамнешно

Aircee 3 Парчиња Перница За Патување на Надувување За Кампување, Спиење Во Домашна Канцеларија, Поддршка За Лумбален Врат На Главата, Ултралесна

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

€étal & Futeration€ : Оваа перница за патување и глава на надувување е изработена со висококвалитетна водоотпорна собрана ткаенина Тоа е меко и удобно. Можете да ја користите перницата на надувување како лумбална, поддршка за вратот или главата за вашиот канцелариски стол или одмор. Исто така е корисно да се олесни болката во долниот дел на грбот и лумбалниот дел. Qurze Size q : Целосно надуена големина : L*W*H = 12. Многу мал и лесен по издишување, лесен за складирање и носење, без товар за вашето патување. €®Прилики q : оваа перница за патување на надувување е лесна за употреба и носење. Перницата за патување е идеална за одмор во вашиот дом или канцеларија, пешачење, кампување, пикник, ранец, патување со авион или паузи за автомобили и секое друго време кога сакате да спиете удобно. ★ономски Дизајн : пренослива перница на надувување со посебен ergономски дизајн. Тоа е може да обезбеди удобна и мека поддршка на вратот и лумбалниот дел.