Играчки за Бања Играчки За Бања Играчки За Пилиња Играчки За Деца Туш Вода Лажичка Шампон Чаша За Плакнење Бебешки Туш Материјали Детска Мека Гума Вода Пластични И?
  • Неодамнешно

Играчки за Бања Играчки За Бања Играчки За Пилиња Играчки За Деца Туш Вода Лажичка Шампон Чаша За Плакнење Бебешки Туш Материјали

DEN 211.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

пластика Плакнење за бебешка Бања : Користете го за да ги заштитите очите на децата од вода и шампон, да го направите времето за капење на бебето забавно и без солзи. Играчка за новороденчиња : designономски дизајн на рачката, удобен и лесен за држење. Играчка за капење : Прекрасен дизајн на цртани филмови, зголемете ја забавата при капење на бебиња и направете го бебето како капење. Играчки за Пилиња : со дизајн на рачката, погодно и погодно е да го капете вашето бебе. Детски Играчки : designономскиот дизајн на рачката го олеснува сфаќањето и поудобен за употреба за родителите. Плакнење за бебешка Бања : Користете го за да ги заштитите очите на децата од вода и шампон, да го направите времето за капење на бебето забавно и без солзи. Играчка за новороденчиња : designономски дизајн на рачката, удобен и лесен за држење. Играчка за капење : Прекрасен дизајн на цртани филмови, зголемете ја забавата при капење на бебиња и направете го бебето како капење. Играчки за Пилиња : со дизајн на рачката, погодно и погодно е да го капете вашето бебе. Детски Играчки : designономскиот дизајн на рачката го олеснува сфаќањето и поудобен за употреба за родителите. Пакетот Вклучува 1 x бања чаша 1 x вода лажичка 1 x Карактеристики на играчки-Материјал : Пластична Бебешка Бања Рејнер-Боја : Случајна Боја Бања Лажица-Големина : 23,00 X12, 50 X8, 00cm/ 9, 04 X4, 91 X3 Бања Исплакнете Чаша. - Оваа практична алатка ќе му олесни на родителот да ја мие главата и косата На бебето Чаша За Капење. 24х3 Чаша За Плакнење За Бебешка Бања. - Прекрасен дизајн на форма, на вашите бебиња деца ќе им се допадне, ќе донесе повеќе забава за Време на капење Бања Чаша Рејнер.