Accduer завртка поставена 20 сетови страна на мебел за поврзување на камера за прицврстување на пинот за прицврстување пред вметнат мебел за ореви што ги поврзува завр?
  • Неодамнешно

Accduer завртка поставена 20 сетови страна на мебел за поврзување на камера за прицврстување на пинот за прицврстување пред вметнат мебел

DEN 440.32

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материјал со висок квалитет : изработен од 304 не'рѓосувачки челик, отпорен на 'рѓа, добра отпорност во лоша околина Произведено со избрани висококвалитетни материјали, силни и издржливи, со одлични. Лесна за инсталирање, стабилна функција за поврзување, намалување на употребата на лепила, безбеден и еколошки, добар ефект на прикривање не влијае на појавата на мебел. Квалитетот на обработката гарантира дека рабовите се чисти и мазни, површината е ослободена од закопчиња, а димензиите на обработка се точни. Може лесно да ја реализира хоризонталната врска и интерактивната врска на двете табли, погодна за повеќето дрво, штици, кујнски countertops, ормари, ормани, кревети и други различни проекти за DIY. Широко користена во обработка на дрво, градинарство, градежништво, изработка на уметнички дела или какви било други проекти за DIY. Може да има мали разлики помеѓу вистинскиот предмет и сликата.