Syzhiwujia завртка поставете самостојно прислушување завртка за завртки од дрво завртка пластична експанзија цевка за експанзија прицврстувач на wallидна приклучок за ?
  • Неодамнешно

Syzhiwujia завртка поставете самостојно прислушување завртка за завртки од дрво завртка пластична експанзија цевка за експанзија прицврстувач на

DEN 630.56

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Не'рѓосувачки не'рѓосувачки - Овие завртки се изработени од (304) не'рѓосувачки челик и има една од највисоките форми на отпорни метали, што го прави да трае подолго од другите хардвер на пазарот денес Направено од избрани фини материјали, еколошки, издржливи, едноставно и удобно работење. За време на употребата, треба да вежбате дупка со истиот надворешен дијаметар како сидрото, нежно притиснете го сидрото во дупката, а потоа зашрафете ја завртката за одредена големина во сидрото. Во тоа време, сидрото на ребрата, пукнатината ќе ја зголеми спротивната страна, ќе ја зголеми силата на стегање, така што завртката може да биде цврсто фиксирана на идот. Добро дизајнираните страни полесно се расплетуваат и формираат подобро вклопување со идот. Протедениот дел од сидрото може да ја дистрибуира силата на поголемата wallидна површина, така што сидрото има поголем капацитет за носење на оптоварување. Погоден е за материјали како што се гипс табли, а кога се закотвени, тие обезбедуваат рамен, чист изглед во суви wallsидови. Не'рѓосувачки не'рѓосувачки - Овие завртки се изработени од (304) не'рѓосувачки челик и има една од највисоките форми на отпорни метали, што го прави да трае подолго од другите хардвер на пазарот денес. Направено од избрани фини материјали, еколошки, издржливи, едноставно и удобно работење. За време на употребата, треба да вежбате дупка со истиот надворешен дијаметар како сидрото, нежно притиснете го сидрото во дупката, а потоа зашрафете ја завртката за одредена големина во сидрото. Во тоа време, сидрото на ребрата, пукнатината ќе ја зголеми спротивната страна, ќе ја зголеми силата на стегање, така што завртката може да биде цврсто фиксирана на идот.

Item Type:
Expansion screws
Item Type:
Plasterboard anchors
DIY Supplies:
Metalworking
Screw Type:
Self-tapping Screws
Drive Style:
Material:
High-Speed Steel
Head Style:
Flat
size:
M4*20
Note:
1:
Due to the difference between display and light, there may be slight color differences.
2:
Allow measurement error 1-2cm.
INTIMATE SERVICE: If you have any questions or are not satisfied, you can contact us by email, we will solve all your problems as soon as possible. :