Завртки и ореви од не'рѓосувачки челик Висока глава со ножеви завртки, завртки за палецот, забиени завртки-м6 должина на забите од 16 мм комбинација на орев за завртк?
  • Неодамнешно

Завртки и ореви од не'рѓосувачки челик Висока глава со ножеви завртки, завртки за палецот, забиени завртки-м6 должина на забите од 16 мм комбинација

DEN 796.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материјал : Направено од 304 не'рѓосувачки челик, има голема цврстина, отпорност на оксидација и издржливост, со што асортиманот на завртките е поцврст, отпорен на 'рѓа, антикорозија и отпорен на абење Висококвалитетен материјал, автентичен 304 не'рѓосувачки челик. Комплетни спецификации, повеќе опции и целосни модели. Силна, исклучителна изработка. Тешка и неинформабилна прва употреба високо-квалитетни материјали, издржливи. Материјал : Направено од 304 не'рѓосувачки челик, има голема цврстина, отпорност на оксидација и издржливост, со што асортиманот на завртките е поцврст, отпорен на 'рѓа, антикорозија и отпорен на абење. Висококвалитетен материјал, автентичен 304 не'рѓосувачки челик. Комплетни спецификации, повеќе опции и целосни модели. Силна, исклучителна изработка. Тешка и неинформабилна прва употреба високо-квалитетни материјали, издржливи.