120pcs #8 x 3/4 '' лимски завртки за метални метални метални метални метални метални метални метални завртки за бандаж бр.
  • Неодамнешно

120pcs 8 x 3/4 '' лимски завртки за метални метални метални метални метални метални метални метални завртки за бандаж бр.

DEN 143.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【120 п #8 завртки за глава на бандаж】 Должина : 3/4 "(19мм) Дијаметар : #8 (4,2мм), со #2 возач со вдлабнатина. до корозија и 'рѓа, обезбедувајќи долготрајна издржливост. Стипс : Тие се не'рѓосувачки 410 не'рѓосувачки, така што тие се сè уште магнетни, за разлика од 300 серии не'рѓосувачки што не се магнетни. завртката од лизгање или соблекување, обезбедувајќи силна и сигурна врска. 【Погодното пакување】 Нашите завртки доаѓаат во корисен случај од 120 парчиња, што го олеснува да ги одржувате организирани и достапни за вашиот следен проект. 【Разновидни】 Овие завртки се погодни за употреба На металните и на металните површини, правејќи ги разноврсен избор за голем број на проекти. 【120 парчиња #8 завртки за глава на бандаж】 Должина : 3/4 "(19мм) Дијаметар : #8 (4,2мм), со #2 вселенски возач . 【Durable Material】 Made from high-quality 410 stainless steel, these screws are resistant to corrosion and rust, ensuring long-lasting durability.