Kekeyang M6, M8 не'рѓосувачки челик 304 шестоаголни wallидни завртки, завртки за продолжување на завртки-M8 90 завртки и ореви)
  • Неодамнешно

Kekeyang M6, M8 не'рѓосувачки челик 304 шестоаголни wallидни завртки, завртки за продолжување на завртки-M8 90 завртки и ореви)

DEN 805.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Висок квалитет : завртки за ореви од барел изработени од добар квалитет јаглероден челик, тврд и здрав, отпорен на абење, висока цврстина и добра цврстина Хексот на главата на приклучокот за приклучок обезбедува стабилност и нема да се лизга лесно. Многу погоден за долгорочна употреба. Стандардна глава за лесна инсталација. Низата има цврст ефект. Пресекот на завртките е мазен и чист. Длабока нишка за лесно заклучување. Висок квалитет : завртки за ореви од барел изработени од добар квалитет јаглероден челик, тврд и здрав, отпорен на абење, висока цврстина и добра цврстина. Хексот на главата на приклучокот за приклучок обезбедува стабилност и нема да се лизга лесно. Многу погоден за долгорочна употреба. Стандардна глава за лесна инсталација. Низата има цврст ефект. Пресекот на завртките е мазен и чист. Длабока нишка за лесно заклучување.