MROMAX 5PCS M8 Ореви за крилја од пеперутка 201 Ореви од крилја од не'рѓосувачки челик рачно затегнување на ушите за прицврстување на ореви од пеперутка Метрика за механич?
  • Неодамнешно

MROMAX 5PCS M8 Ореви за крилја од пеперутка 201 Ореви од крилја од не'рѓосувачки челик рачно затегнување на ушите за прицврстување на ореви

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✅ 【Димензија】- Големина на навој : M8x 4mm; Дебелина на рачката : 4мм / 0,16 "; вкупна големина : 30мм х 13мм х 15мм / 1,18" x 0,51 "x 0,59" (L*OD*H) ✅ 【Материјал】- Оваа орев од пеперутка е направена од висококвалитетен не'рѓосувачки челик, овие ореви имаат голема цврстина и долг животен век за добар отпор на 'рѓа и подобри перформанси. ✅ 【Употреба】- Свиткајте ја навртката со рака без други алатки, лесни за инсталирање и отстранување, може да се користи постојано. ✅ 【Апликација】- Машини и опрема, електронска опрема, комуникациска опрема, хардверско осветлување, градежни мостови, декорација на мебел, итн. ✅ 【Димензија】- Големина на навој : M8x 4mm; Дебелина на рачката : 4мм / 0,16 "; вкупна големина : 30мм х 13мм х 15мм / 1,18" x 0,51 "x 0,59" (L*OD*H). ✅ 【Материјал】- Оваа орев од пеперутка е направена од висококвалитетен не'рѓосувачки челик, овие ореви имаат голема цврстина и долг животен век за добар отпор на 'рѓа и подобри перформанси.