Преносна торба за спиење на бебето Xunmaifsh, мека топла бебешка вреќа за спиење, носено ќебе, бебешки растат торба за лабава, 7390см за дете за новороденчиња од 0 до 12 месе?
  • Неодамнешно

Преносна торба за спиење на бебето Xunmaifsh, мека топла бебешка вреќа за спиење, носено ќебе, бебешки растат торба за лабава, 7390см

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Верниот пакет „360 °“ усвојува тродимензионален „кожурец“ дизајн, со хемисфера во форма на прстен, заоблени обвивки на рамото и џебови против лизгање кои не се плашат од клоци Секој детал е потопол за бебето. Држењето на педалот не се отвора за да се заштити дното на стомакот на бебето. Безбедно е да се спречи бебето да падне и да го покрие стомакот на бебето. Машината што може да се мие, бесплатните раце на мајката, да се измиваат на собна температура, да не се бели, да се мијат машина, да се висат да се исушат. Ткаенината за дишење е удобна и дише, ослободувајќи пори за дишење. 100% гаранција за задоволство : Ние сме посветени на создавање квалитетни производи и услуги во сите области на експертиза и да се стремиме да го подобриме квалитетот на вашиот живот, ве молиме бидете сигурни да купите!. Во однос на производите за бебиња, безбедноста е секогаш наш главен приоритет. Ние ги ставаме стандардите за безбедност на прво место, ве молиме слободно да купите! Опис на производот Име : Бебе торба за спиење Име : Бебе памук ватенка Големина : 90 * 73m Применлива возраст : 0-1 години Погодна сезона : Пролет и есен Големина : 73см * 90см услуги 100% гаранција за задоволство! Ние сме посветени на обезбедување квалитетни производи што ги задоволуваат вашите потреби.