ЧДИТБ Диносаурус Момче Соба Знак Платно Ѕид Уметност За Детска Соба Декорација, Сет На 6 Диносаурус Ѕид Уметност Постери, Симпатична Дино Расадник Момчиња Соба Дек?
  • Неодамнешно

ЧДИТБ Диносаурус Момче Соба Знак Платно Ѕид Уметност За Детска Соба Декорација, Сет На 6 Диносаурус Ѕид Уметност Постери, Симпатична Дино Расадник

DEN 431.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

За Големината : За Материјалот : . `+Детска СОБА ДИНОСАУРУС ДЕКОР ● диносаурус-тематските ѕид уметност, нека деца кои сакаат диносаурусите имаат диносаурус ѕид уметност, направи детски соби полни со енергија "СУРОВИНИ значи дека те сакам во диносаурус" : нека светот слушне дека рикаш!"Одлично за деца од 0-10 години. ●ДЕКОР ЗА СОБА за МОМЧИЊА ОД ДИНОСАУРУС● : во ова сликарство за украсување платно на животни, содржи елементи како што се тираносаурус Рекс, Птеросаурус, Стегосаурус, анкилосаурус и диносаурус, па затоа е лесно да се мешаат и да одговараат на различни стилови на домот и да се создаде топла атмосфера во секој простор, како што се дневна соба во расадник, спална соба за момчиња, Дневен Престој , предучилишна установа , Градинка или која било друга пригода. `+ПОДАРОК за ЗАТОПЛУВАЊЕ НА СРЦЕТО. уметноста на ѕидот На Диносаурусите е совршен избор за комплетирање на декорацијата на новиот дом. Тие се најдобри подароци за семејството и пријателите На Божиќ, Денот на Благодарноста, Нова Година, Денот На Детето, годишнини, родендени итн. Тие ќе бидат изненадени од деликатесот и високиот квалитет на подарокот. ①ПОДГОТВЕНИ за ЗАКАЧУВАЊЕ овие уметнички слики од средината на векот се подготвени да висат само треба да ги инсталирате ноктите што не трагаат за да ги закачите.