Персонализиран Дизајн За Печатење За Лаптоп Со Самовила Принцези И Сопствени Девојки Име Почетна - Прилагодено Расадник Девојки Име Налепница Со Избор на Фонт Бој?
  • Неодамнешно

Персонализиран Дизајн За Печатење За Лаптоп Со Самовила Принцези И Сопствени Девојки Име Почетна - Прилагодено Расадник Девојки Име Налепница

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПЕРСОНАЛИЗИРАНА НАЛЕПНИЦА-можноста да го напишете името на вашето дете на налепницата ја прави уникатна Налепницата ќе биде одличен подарок за вашето дете. ГОЛЕМИНА-Достапна прилагодена големина на налепници за ѕидови е 7х14 инчи инчи. Висок КВАЛИТЕТ – сите ѕидни налепници се изработени од еколошки материјал и се чистат. ЛЕСНО ЗА НАНЕСУВАЊЕ-Исклучително лесна апликација за лупење и лепење на сите рамни површини. ДИЗАЈН - можете да ја прилагодите вашата налепница со свое име. ПЕРСОНАЛИЗИРАНА НАЛЕПНИЦА-можноста да го напишете името на вашето дете на налепницата ја прави уникатна. Налепницата ќе биде одличен подарок за вашето дете. ГОЛЕМИНА-Достапна прилагодена големина на налепници за ѕидови е 7х14 инчи инчи. Висок КВАЛИТЕТ – сите ѕидни налепници се изработени од еколошки материјал и се чистат. ЛЕСНО ЗА НАНЕСУВАЊЕ-Исклучително лесна апликација за лупење и лепење на сите рамни површини. ДИЗАЈН - можете да ја прилагодите вашата налепница со свое име. Ние нудиме персонализирана налепница од името на вашето дете за украсување расадник wall.Name налепниците се погодни за девојчиња и момчиња. Можете да изберете свој уникатен сопствен дизајн користејќи какви било елементи како што се топка, тркачко знаме, пеперутки, срца, самовили, противпожарни возила, авиони, облаци, месечина, сонце или слатки животни.