Навлаки За Перници за креветчиња - 13х18 Футроли За Перници За Детски Перници За Детски Перници 2 Пакувања Кутија За Перници За Бебиња За Момчиња Син Мек Памучен Плик ?
  • Неодамнешно

Навлаки За Перници за креветчиња - 13х18 Футроли За Перници За Детски Перници За Детски Перници 2 Пакувања Кутија За Перници За

DEN 111.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Памук [ВКЛУЧЕН ПАКЕТ] - 2 Пакет 13х18 удобни кутии за перници за мали деца (ПЕРНИЦИТЕ НЕ се ВКЛУЧЕНИ),со големина совршено за вашите перници за мали деца(12х16 инчи, 13х18 инчи)за дремка,спиење и играње додека сте во движење. [БЕЗ ХЕМИКАЛИИ] - Нашата навлака за перници за мали деца е изработена од 100% доби сертифициран органски памук . Имајќи ја предвид удобноста и безбедноста, внимателно избравме висококвалитетни и природно хипоалергични ткаенини за нашата навлака за перници за мали деца, а исто така веруваме во обезбедување НА УОМНИ производи за постелнина за мали деца без штетни хемикалии. [СИМПАТИЧЕН ДИЗАЈН ЗА БЕБЕ] - совршената изработка го прави производот да изгледа толку одличен и да биде полн со модерен модерен стил. [ВИСОК КВАЛИТЕТ И ЛЕСНА НЕГА] - машинско перење ладно, нежен циклус, сушење на ниска температура, ладно железо доколку е потребно. Материјалот станува помек по секое перење исушете го ниско за најдобри резултати. [УСЛУГИ на КЛИЕНТИТЕ] - ние нудиме 30-дневна гаранција за враќање на парите. Ако имате какви било проблеми или проблеми со нашите производи, нашиот тим за услуги на клиентите може да биде достапен за да одговори на вашето барање во рок од 24 часа.