Цртан Филм Деца Висина Шема Деца Раст Владетел Мерење Бебе Висина Рекорд Ѕид Монтиран Декор За Дома Расадник Соба Бебе Висина Раст Шема Владетел За Детска Соба Дек?
  • Неодамнешно

Цртан Филм Деца Висина Шема Деца Раст Владетел Мерење Бебе Висина Рекорд Ѕид Монтиран Декор За Дома Расадник Соба Бебе Висина

DEN 246.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Симпатичен дизајн : Различни модели ќе ги задоволат потребите и за момчињата и за девојчињата Лесно се интегрира во декорот на вашата соба, совршен ѕиден декор за расадник, детска спална соба, игротека, внатрешни ѕидови или прозорци, дневна соба итн. Лесен за инсталирање и отстранување : со јаже на врвот на табелата за раст , лесно се инсталира и отстранува. Можете да го навивате за лесно складирање кога не го користите. Материјал : оваа табела за ѕидови за висина на децата е изработена од врвна памучна ткаенина, нетоксична, еколошка. Владетелот За Мерење На Виси е отпорен на абење, не е лесен за деформација или кородирање. Следете го растот на вашето дете : Нека нашиот владетел на табелата за раст ви помогне да ги следите висинските пресвртници на вашето бебе од раѓање и пошироко, достапни во сите сезони. 100% сосема нов и висок квалитет. Цртан Филм Деца Висина Шема Деца Раст Владетел Мерење Бебе Висина Рекорд Ѕид Монтиран Декор За Домашна Расадник Соба Бебе Висина Раст Шема Владетел За Детска Соба Декор Подвижна Висина Владетел Расадник Ѕидни Карактеристики : 100% сосема нов и висок квалитетслатка дизајн : Различни модели ќе ги задоволат потребите и за момчињата и за девојчињата. Лесно се интегрира во декорот на вашата соба, совршен ѕиден декор за расадник, детска спална соба, игротека, внатрешни ѕидови или прозорци, дневна соба итн.Лесен за инсталирање и отстранување : со јаже на врвот на табелата за раст , лесно се инсталира и отстранува. Можете да го навивате за лесно складирање кога не го користите.Материјал : оваа табела за ѕидови за висина на децата е изработена од врвна памучна ткаенина, нетоксична, еколошка.

Material:
Cotton Cloth
Size:
Approx. 200x1950mm/7.87x76.77 inches
Style:
Triangle Style, House Style, Cloud Style, Blue Dinosaur Style, High Flower Style, Balloon Style
Package Includes:
1 Piece Height Growth Chart Ruler
note:
1.Please allow 1-2cm errors due to manual measurement, make sure that you do not mind before you order.
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflec0.75 the actual color of the item. :