Edgy 100 мали налепници за деца што се лизгаат туш не 12 парчиња/6 парчиња подови против ленти за бања, т налепници, производи за бања Студио светло поставено за фотограф?
  • Неодамнешно

Edgy 100 мали налепници за деца што се лизгаат туш не 12 парчиња/6 парчиња подови против ленти за бања, т налепници, производи за бања

DEN 345.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материјал : Винил анти-филм + увезено лепило чувствително на акрилен притисок + хартија за ослободување на бело Откако ќе се применат, лентите обезбедуваат трајна и ефективна површина што не се лизга. Совршен за бањи, скали, палуби, патеки, рампи и многу други области. Самостојни лепени ленти против лизгање. Брза и лесна за употреба : само излупете и лепете. 12x Не -лизгачки туш за туширање : Околу 1ммперфект за бањи, скали, палуби, патеки, рампи и многу други области. Престанува потенцијални лизгања во влажни области : бањи, тушеви, базени и здравствени клубови - применети 38x2cmonce, се применуваат лентите, лентите обезбедуваат трајни и Ефективна површина што не се лизга.Кука и лесна за употреба : Само кора и стап.Материјал : Винил анти-филм + увезено лепило чувствително на акрилен притисок + бело ослободување на лепило анти-лизгачки ленти.