Ројолам Симпатична Тигар И Младенчиња Ѕид Налепница Расадник Џунгла Ѕид Налепница Отстранлив Кора И Стап Водоотпорен Ѕид Уметнички Декор Налепници За Деца Бебе У?
  • Неодамнешно

Ројолам Симпатична Тигар И Младенчиња Ѕид Налепница Расадник Џунгла Ѕид Налепница Отстранлив Кора И Стап Водоотпорен Ѕид Уметнички Декор Налепници

DEN 191.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

"ВНИМАНИЕ" : ве Молиме проверете ја големината на налепницата пред да ја купитеНекои од големите ѕидни налепници На Ројолам имаат потреба од соработка со две лица(користете го гуменот или други за да помогнете). внимавајте да не ги оставите да се држат заедно и проверете дали површината што ќе ја залепите е мазна, чиста, сува и без прашина.Доколку не сте задоволни со производот откако ќе го користите или има некое друго прашање, слободно контактирајте не за задоволното решение. "ЌЕ ДОБИЕТЕ" : оваа рачно насликана ѕидна налепница доаѓа со 1 лист од 35,4" х 11,8"(90см х 30см).И големината на готовиот модел е приближно 31,5" х 14,4"(80см х 36,5 см). Посакајте овие тигри да го разбудат вашиот ѕид и да донесат забава во вашиот живот. "МАТЕРИЈАЛ" : ројолам расадник ѕид налепници се направени од премиум пвц.Нашите налепници за ѕид од кора и стап се водоотпорни, отстранливи и лесни за употреба.Оваа налепница за ѕидови во расадникот најдобро функционира на бели или светло обоени ѕидови. "ДИЗАЈН" : нашите производи дизајнирани Од тимот На Ројолам кој се состои од уметници од САД и ЦН.