Сет на листови за креветчиња Quickzip - побрз, побезбеден, полесен листови за креветчиња за бебиња - вклучува база на сива обвивка и 3 листови со поштенски памук - 2 сиви т?
  • Неодамнешно

Сет на листови за креветчиња Quickzip - побрз, побезбеден, полесен листови за креветчиња за бебиња - вклучува база на сива обвивка и

DEN 1765.92

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Памук Побрзо, побезбедно, полесно : Сетот за креветчиња Quickzip е најбрзиот, најбезбеден поштенски сад за креветчето или исклучено без да се пробие пот; Креветчиња за креветчиња за промовирање на безбеден сон. Паметен, патентиран дизајн : Нашите чаршафи за креветчиња користат патентиран дизајн кој има база на завиткување на Securefit, која, завиткајќи се околу дното на чаршафите за креветчиња за Quickzip, не се груби или не се губат, чувајќи го вашето малечко безбедно од ризиците од задушување. Совпаѓајте со вашиот декор : Достапно во најразлични бои внимателен подарок за туширање за бебиња. Одговара на сите стандардни креветчиња : дизајнирани да ги соберат сите стандардни душеци за креветчиња (широки 52 „x 27“, дебели 5 “до 7”); Компатибилен со сите влошки за рамни душеци; Достапно во 100% памук, 100% органски памук кликнете на „Додај во количка“ за да нарачате веднаш. Листови за креветчиња Quickzip - уште една работа за да се грижите! Мора постојано да ги менувам листовите за креветчиња за креветчиња некаде на врвот на здодевните задачи со кои треба да се соочат сите нови родители.