ФУНОМОЦИЈА 1 ЕЕЗ Ресел Ќебе Бебешки Лопатки Органски Памучни Крпи За Капење Новороденчиња Вреќи За Спиење Новороденчиња Памучни Ќебиња За Повивање Бебешки Кревет?
  • Неодамнешно

ФУНОМОЦИЈА 1 ЕЕЗ Ресел Ќебе Бебешки Лопатки Органски Памучни Крпи За Капење Новороденчиња Вреќи За Спиење Новороденчиња Памучни Ќебиња За Повивање

DEN 1121.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Памучните ЛЕНТИ за ГЛАВА користат Прекрасни бели бои погодни за девојчиња и момчиња Прекрасниот дизајн на ресни го прави ова ќебе поуникатно. ПАМУЧНИ КРПИ за БЕБИЊА Удобно И убаво ќебе за бебиња, разноврсно во стил, може да бидат момчиња и девојчиња. КРПИ ЗА КАПЕЊЕ за ДЕЦА Новороденчињата сакаат да бидат завиткани, ова ќебе е многу погодно за завиткување на вашето бебе, одржувајте го вашето бебе удобно за време на спиењето. ОРГАНСКИ ПАМУЧНИ КРПИ за ПЕРЕЊЕ може да биде мултифункционално, како пешкир за повивање, шетач за сонце, постелнина, тоа може да биде на многу начини да го придружува бебето да расте. ОРГАНСКА КРПА за БЕБИЊА унисекс симпатичниот дизајн на ресни е погоден за девојчиња и момчиња, широк спектар на апликации. Памучните ЛЕНТИ за ГЛАВА користат Прекрасни бели бои погодни за девојчиња и момчиња. Прекрасниот дизајн на ресни го прави ова ќебе поуникатно. ПАМУЧНИ КРПИ за БЕБИЊА Удобно И убаво ќебе за бебиња, разноврсно во стил, може да бидат момчиња и девојчиња. КРПИ ЗА КАПЕЊЕ за ДЕЦА Новороденчињата сакаат да бидат завиткани, ова ќебе е многу погодно за завиткување на вашето бебе, одржувајте го вашето бебе удобно за време на спиењето. ОРГАНСКИ ПАМУЧНИ КРПИ за ПЕРЕЊЕ може да биде мултифункционално, како пешкир за повивање, шетач за сонце, постелнина, тоа може да биде на многу начини да го придружува бебето да расте. ОРГАНСКА КРПА за БЕБИЊА унисекс симпатичниот дизајн на ресни е погоден за девојчиња и момчиња, широк спектар на апликации. Пакетот Вклучува 1 x Бебе ќебе Карактеристики-Големина : 120, 00Х110, 00Х0, 10см/ 47, 16х43, 23Х0, 04инч бебе повивам ќебе. - Боја : Бела Крпа За Перење. - Материјал : памучна памучна вреќа. - Овој комплетен пакет ќе биде прекрасна пренатална забава или подарок за регистрација обвивка за повивање за новороденчиња.