Гаојункин Шестоаголна Налепница Шестоаголна Налепница За Подни Плочки Од 10 Мешани, Водоотпорни Налепници За Ѕидови, Традиционални Гроздобер Уметнички Налепници ?
  • Неодамнешно

Гаојункин Шестоаголна Налепница Шестоаголна Налепница За Подни Плочки Од 10 Мешани, Водоотпорни Налепници За Ѕидови, Традиционални Гроздобер

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Детали за големината●Секое парче од налепницата за плочки е 20*23СМ/7,87 "*9,05", постојат различни обрасци за да изберете, да го добиете оној што најмногу ви се допаѓа ●Дојдете Во Комплет}Секој сет вклучува 10 парчиња налепници за плочки. Ако се применува на позадина налепницата нема да биде отстранлива. Quell Portent®Водоотпорен, отпорен на масло и отпорен на топлина до 120°C, налепниците за плочки се идеални за употреба во влажни подрачја како бањи, тушеви, кујни итн. ●Лесно За Сечење●налепниците за плочки може да се исечат во помала големина како што сакате, лесно да се исечат околу ѕидните приклучоци или прекинувачите за светло. ●Материјал●Користете напредна дигитална опрема со 12 бои за да создадете убави И нови 3д тродимензионални ѕидни налепници, кои можат да го отстранат лепилото, да се залепат без меурчиња и да го отстранат преостанатиот лепак. ●Детали за големината●Секое парче од налепницата за плочки е 20*23СМ/7,87 "*9,05", постојат различни обрасци за да изберете, да го добиете оној што најмногу ви се допаѓа. ●Дојдете Во Комплет}Секој сет вклучува 10 парчиња налепници за плочки. Ако се применува на позадина налепницата нема да биде отстранлива. Quell Portent®Водоотпорен, отпорен на масло и отпорен на топлина до 120°C, налепниците за плочки се идеални за употреба во влажни подрачја како бањи, тушеви, кујни итн. ●Лесно За Сечење●налепниците за плочки може да се исечат во помала големина како што сакате, лесно да се исечат околу ѕидните приклучоци или прекинувачите за светло. ●Материјал●Користете напредна дигитална опрема со 12 бои за да создадете убави И нови 3д тродимензионални ѕидни налепници, кои можат да го отстранат лепилото, да се залепат без меурчиња и да го отстранат преостанатиот лепак. Опис : Налепниците За Плочки се подготвени да се нанесат на стари Плочки или на секоја чиста мазна површина.

Single square size:
20X23cm(7.87X9.05in)
Packing Size:
22X25X0. 5cm(866x9.8x0.2in)
Finish Size:
Size adjustable according to now to stick them
Material:
Eco-friendly pvc with twill skid-proof flm
Tips:
Applies on smooth and even mat
Note:
High-grade thick PVC,Matte surface,waterproof,easy to clean,self adhensive, no tools required.just peel and stick.:
Package includes:
10pcs/setsXPVC Tile Sticker :