Половина Сонце Ѕид Налепница Голем Ѕид Налепници Сонце Ѕид Налепници Винил Ѕид Уметност Налепници Отстранлив Сонце Налепници За Ѕидови Изгрејсонце Налепница Кор?
  • Неодамнешно

Половина Сонце Ѕид Налепница Голем Ѕид Налепници Сонце Ѕид Налепници Винил Ѕид Уметност Налепници Отстранлив Сонце Налепници За

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Лесно за нанесување Безбедно за деца. Изработени од висококвалитетен Винил филм. Лесно се отстранува без остатоци. За мазни и нетекстурирани ѕидови. Не се препорачува за текстурирани ѕидови. Половина Налепница За Ѕид од Сонце Вкупно содржи : 15 х 31 инчи/лист, 2 листови (Големина : 14,5"х30, 8" x1pcs,14,6 "x29, 1" x1pcs). Лесно за лупење и лепење : налепници за ѕид Од Сонце, инсталацијата е едноставна и удобна. Сонце Налепници Тема : Отстранлив без лепливи остатоци. Налепници за изгрејсонце : одлични квалитетни ѕидни налепници од винил материјал. Налепниците на еасма може да се нанесат на повеќето рамни површини, вклучувајќи суви, чисти ѕидови, огледала или која било мазна површина. Ѕидните налепници на еасма се лупат и се лепат без да предизвикаат оштетување на вашиот ѕид или друга површина.Еасма буџетските ѕидни налепници се отстранливи и оставаат нула лепливи остатоци зад себе.