[2 Пакување] Корпа За Перење Што Се Склопува, Голема Тркалезна Водоотпорна Пречка За Перење, Организатор За Складирање На Преклопување со Кожни Рачки за Валкана Обл?
  • Неодамнешно

[2 Пакување] Корпа За Перење Што Се Склопува, Голема Тркалезна Водоотпорна Пречка За Перење, Организатор За Складирање На Преклопување

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

платно Самостоен Дизајн : Едноставно истегнете ја корпата за перење облека, таа ќе застане и ќе остане исправена самостојно долго време, Удобна и не е потребна инсталација. Склопувачки Дизајн : пречките за перење може лесно да се преклопат во парче за да заштедат простор кога не се користат. Идеален е за перење, спална соба, бања, детска соба и за кампери, апартмани, хотелска употреба. Преголем дизајн : корпата за перење е со димензии 15,7 х 11,8 х 23,6 инчи СО капацитет 72Л што лесно содржи моер од 17 товари алишта. платно платно за складирање кошница може да помогне во организирање на валкани алишта, крпи ќебиња, детски играчки, чаршафи и расадникот. Пренослив Дизајн : пречката за перење е засилена со издржливи шевови и Долга рачка за лесно кревање со едната рака. Големата корпа за перење го олеснува качувањето и спуштањето по скалите дома или одењето во просторијата за перење.