Есенски есенски лисја унисекс меки бебе ќебе за креветчето за креветчето за дневно згрижување со густ и мек материјал пријатно ќебе за декоративно патување со шет?
  • Неодамнешно

Есенски есенски лисја унисекс меки бебе ќебе за креветчето за креветчето за дневно згрижување со густ и мек материјал пријатно ќебе

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Удобен материјал】- Нашиот ќебе материјал е строго прикажан и е изработен од 75% памук + 25% полиестер Површинска памучна ткаенина мека и удобна, средниот сендвич имитација памучна свила, повеќе топла и удобна, за да му се даде на бебето удобен сон за сон на умот. 【Безбедност и здравје】- Големината на ќебето е 30x40 инчи, погодна за бебиња од раѓање до околу 4 години. И не содржи никакви супстанции што ќе му наштетат на кожата и здравјето на бебето, што може да му даде на бебето добро чувство за безбедност. 【Детали】- Многу ќебиња можат да имаат проблеми како навои и да се опаѓаат по период на употреба. Нашето ќебе во шиењето, користејќи двострано шиење, не само што го прави ќебето силно и издржливо, туку и го прави ќебето повеќе топло и еластично. 【Погодност за чистење】- можете да го измиете ќебето со доверба, тие можат да бидат нежно измиени и пеглани, и можеме да гарантираме дека нашите отпечатоци нема да ја изгубат бојата. Тие исто така се исушат релативно брзо. 【Широка апликација】- Нашето ќебе е лесен за носење, погодно за повеќе сцени, може да се користи како бебе за спиење, исто така може да се користи како ќебе за завиткување, излегување на ќебе, итн.