Povetire 30 парчиња дрво прстени со клипови, виси држач за бебиња Метал клип - клипови за организатор на лакови за коса - Организатор за бебиња Организатор клипови wallид д?
  • Неодамнешно

Povetire 30 парчиња дрво прстени со клипови, виси држач за бебиња Метал клип - клипови за организатор на лакови за коса - Организатор за

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Оптимална големина】 Внатрешниот дијаметар на прстенот е 0,9 инчи, а надворешниот дијаметар е 1,5 инчи Погодно за сите стилови на додатоци за коса држач Организатор на стапки на стапки на брендот Povetire. 【Голем капацитет】 Секоја торба има 30 клипови со прстени. Може да се чуваат најмалку 30 комплети слатки ленти за бебиња, 30 битки за бебиња или 30 лакови за коса. 【Висок квалитет】 Прстенот е изработен од буково дрво. Буковата дрво е тешко и има силен отпор на влијание. Металниот клип е издржлив и има силна сила за влечење. Дрвениот прстен е дизајниран да биде најдобра големина и нема лесно да се скрши. 【Без инсталација】 прстенот и клипот се интегрирани. Не треба да поминувате време да ги инсталирате сами. Отворете и користете. 【Широка апликација】 Постојат многу намени, како што се глава за бебиња и држач, организатор на лакови за коса и држач за бебиња.