Сонологија Бебе Мини Креветчето Опремени Лист, Памук Плетени Дрес, Пакет n Игра Лист, Опремени Креветчето Листови, Супер Мека, Дете Опремени Лист, 3 Пакет, Тексас Син?
  • Неодамнешно

Сонологија Бебе Мини Креветчето Опремени Лист, Памук Плетени Дрес, Пакет n Игра Лист, Опремени Креветчето Листови, Супер Мека, Дете

DEN 239.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

100% памук ТКАЕНИНА СО ВРВЕН КВАЛИТЕТ : Листови За Мини Креветчиња За Соништа се направени од 100% Плетен Дрес Од Памук. Главните предности на оваа ткаенина се РАЗНОВРСНОСТ, ОТПОРНОСТ на БРЧКИ, ИЗДРЖЛИВОСТ, МЕКОСТ и ЕЛАСТИЧНОСТ. Листовите за соништа не се збрчкаат лесно и дишат. ДЛАБОКИ ЏЕБОВИ : Листовите За Мини Креветчиња За Соништа имаат длабоки џебови од 6 инчи што резултира со совршено и мазно вклопување. Безбедно и безбедно го покрива вашиот душек и не се лизга кога спиете или дремете на чаршав за душек. СОВРШЕНО ВКЛОПУВАЊЕ : Листовите За Мини Креветчиња За Соништа се направени со висококвалитетен памук, овие памучни мини креветчиња совршено се вклопуваат во душеци за креветчиња со стандардна големина. Овие совршено опремени чаршафи за креветчиња создаваат елегантен момент со додавање слој на мекост, луксуз и релаксација во расадникот на вашето бебе. ЛЕСНА НЕГА : Листот За Мини Креветче За Соништа може да се пере во машина за лесна нега и може да се чисти непречено. ОДЛИЧЕН ПОДАРОК ЗА ТУШИРАЊЕ ЗА БЕБИЊА : На Секое бебе Му треба меко и мазно место за добар сон, овие супер меки чаршафи за мали деца имаат неверојатно и врвно чувство и се божји дар за бебето. Листовите За Креветчиња за соништа се направени со врвен памук, овие памучни чаршафи за креветчиња беспрекорно се вклопуваат во душеци за креветчиња со стандардна големина. Листовите За Креветчиња за Соништа се направени од 100 проценти Плетен Дрес Од Памук и имаат џебови длабоки 6 инчи што резултира со идеално и мазно вклопување.