Тојвијан 2 парчиња Висечки Држач За Преклопување Ѕвона Бебе Мобилен Преклопен Кревет За Кревет Парапет Загради За Бебешко Креветче Рака За Бебешко Креветче За Ѕво?
  • Неодамнешно

Тојвијан 2 парчиња Висечки Држач За Преклопување Ѕвона Бебе Мобилен Преклопен Кревет За Кревет Парапет Загради За Бебешко Креветче Рака За

DEN 300.64

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

БЕБЕ КРЕВЕТ МОБИЛЕН ДРЖАЧ Лесен За инсталирање и отстранување, ако не ви треба, само отстранете го на ветре МОБИЛЕН ДРЖАЧ за РАКА со овој мобилен креветче, можете да прикачите што сакате на креветчето на вашето бебе. КРЕВЕТЧЕ МОБИЛНИ РАКА овој мобилен креветче за бебиња е изработен од врвен материјал кој е издржлив и практичен за употреба. КРЕВЕТЧЕТО предметот е изработен од врвна пластика за употреба, безбеден за бебиња, практичен за употреба. ДРЖАЧ ЗА БЕБЕШКО КРЕВЕТЧЕ овој додаток за креветче е сосема безбеден за доенчињата да го доживеат и истражуваат на сите начини на кои прават љубопитните бебиња. Пакет Листа 2 x креветчето Мобилни Карактеристики-Боја : Бело Бебе Мобилни Монтирање-Материјал : Пластични бебе мобилни Големина : 27.00 X11, 00 X6, 00cm/10, 61 X4, 32 X2, 36 во раката бебе креветчето. - Раката може да се свитка независно за лесно прилагодување на висината мобилен држач за креветчето. - Убав И дарежлив дизајн, лесно оди добро Со Вашето Бебе креветче Креветчето Кревет Мобилен Штанд. - Можете да го дадете како подарок за вашите пријатели, дајте им малку изненадување креветчето мобилен штанд.