Хавамоаса Метал Прилагодливи Комарец Нето Држач Држач Комарец Нето Држач Држач Комарец Нето Прачка Комарец Нето Држач Сет За Бебе Креветче Кревет Клип-На Држач Ко?
  • Неодамнешно

Хавамоаса Метал Прилагодливи Комарец Нето Држач Држач Комарец Нето Држач Држач Комарец Нето Прачка Комарец Нето Држач Сет За Бебе

DEN 302.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Лесен, не зазема простор, удобен за носење, лесно склопување и инсталација Висината може да се прилагоди по желба, за да ги задоволи вашите потреби. Само решетката за монтирање, мрежата за комарци не е вклучена. Монтажа решетката за комарец мрежа. Овој држач за монтирање е погоден за повеќето кревети за бебиња. Опис : Држачот За Држач За Комарец е погоден За кревет За креветче За бебиња Овој држач за монтирање е погоден за повеќето Кревети за бебиња Комплетот вклучува 1 еез кружен врвен прстен и 3 еез лавици за поддршка. Ширината на стегачот е прилагодлива. Лесен за инсталирање со дизајнот на завртката. Метален материјал, лесен за чистење и нема лесно да се откине. Карактеристики : комарец нето Стен-Боја : бело-Материјал : Челик-Боја : бела Големина : Дијаметар На Прстенот : 35см Забелешка : оваа врска само го продаде Штандот / Заградата.