Пкугу Комода за спална соба со 9 Фиоки, Комода, Широк Мебел За Спална Соба, Ноќна Маса, Ормар За Организатор За Складирање Облека за Спална Соба, Плакар, Влез, Расадни?
  • Неодамнешно

Пкугу Комода за спална соба со 9 Фиоки, Комода, Широк Мебел За Спална Соба, Ноќна Маса, Ормар За Организатор За Складирање Облека за Спална

DEN 1116.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ШИРОКА КОМОДА за КИБРИТ : оваа комода совршено се совпаѓа за спална соба, расадник, плакар, влез, ходник, студентски дом, сала, трпезарија, дневна соба итн ГОЛЕМ ПРОСТОР за СКЛАДИРАЊЕ : Овој комода со 9 дрвени фиоки обезбедува голем простор за складирање за организирање облека, ќебиња, играчки, чорапи, накит итн; дрвениот врв е одличен за светилки, часовници, очила, огледала и други дневни предмети. ЦВРСТИ 4 дрвени стапала против лизгање можат да го заштитат вашиот под од гребнатини. 9 ГРАДИТЕ НА ФИОКАТА : градите на фиоките имаат рачки со лак што лесно се влечат, сите фиоки за складирање се изработени од висококвалитетен материјал ОД МДФ. ЛЕСНО СКЛОПУВАЊЕ : оваа комода за фиоки лесно се склопува со упатства вклучени во пакувањето.