Toyvian 2 сетови лак вратоврска за коса завиткајте ја ножната свадлива фотографија ќебето бебе ќебето бебе амајзат цртан филм бебе ќебето бебе бебе бебе роба новороде?
  • Неодамнешно

Toyvian 2 сетови лак вратоврска за коса завиткајте ја ножната свадлива фотографија ќебето бебе ќебето бебе амајзат цртан филм бебе ќебето

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Завиткано ќебе : Со прекрасна лента за глава на лак, ова ќебе е исто така многу погодно како фото реквизит за вашето бебе Проповеди за фотографии со ќебе со swaddle : Ова ќебе за swaddle создава пријатно место за бебето да се одмори и да спие, да им даде удобни чувства. Децата кои примаат ќебе : Тоа му обезбедува на вашето бебе удобно чувство на допир и ги прави да се чувствуваат безбедно. Prop Photography Property : Исто така, може да се користи како декоративен реквизит за фотографирање на бебиња и да фотографира поакстни со комеморативно значење. Подароци за туширање на туш : ќебето има широк спектар на употреба и е многу погоден за завиткување, медицинска сестра, гушкање ,. Завиткано ќебе : Со прекрасна лента за глава на лак, ова ќебе е исто така многу погодно како фото реквизит за вашето бебе. Проповеди за фотографии со ќебе со swaddle : Ова ќебе за swaddle создава пријатно место за бебето да се одмори и да спие, да им даде удобни чувства. Децата кои примаат ќебе : Тоа му обезбедува на вашето бебе удобно чувство на допир и ги прави да се чувствуваат безбедно. Prop Photography Property : Исто така, може да се користи како декоративен реквизит за фотографирање на бебиња и да фотографира поакстни со комеморативно значење. Подароци за туширање на туш : ќебето има широк спектар на употреба и е многу погоден за завиткување, медицинска сестра, гушкање ,. Пакетот вклучува 2 x ќебиња 2 x Карактеристики на лентите за глава - Материјал : Полиестер, Spandex Новороденчето Завиткување ќебе - Боја : Црвена, сина новородена близнаци за завиткување - Големина : 100.