Toyvian Scale Ruler Scale Veright Meange Meange Baby Baby Chart Grabe Dood Frame ткаенина платно мерење на висина Владетел за висина на wallидот за висина за деца за деца деца wallидни висини wallидни висин?
  • Неодамнешно

Toyvian Scale Ruler Scale Veright Meange Meange Baby Baby Chart Grabe Dood Frame ткаенина платно мерење на висина Владетел за висина на wallидот

DEN 194.56

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 Лесен за употреба и складирање, може да се навива и да се чува во секунди. Нашиот владетел на графиконот за раст на бебето води сметка за висините на сите висини на вашето дете, од раѓање и подоцна, запишувајте незаборавни моменти. Направено од траен материјал, мерниот владетел е прецизно изработен, не е лесен за бледнее и. Може да се користи не дома, туку и во градинки, расадници, училишта, итн. Овој владетел не е одлична едукативна алатка, туку и забавен начин за украсување на вашата детска соба. Лесен за употреба и складирање, може да се навива и да се чува во секунди. Нашиот владетел на графиконот за раст на бебето води сметка за висините на сите висини на вашето дете, од раѓање и подоцна, запишувајте незаборавни моменти. Направено од траен материјал, мерниот владетел е прецизно изработен, не е лесен за бледнее и. Може да се користи не дома, туку и во градинки, расадници, училишта, итн. Овој владетел не е одлична едукативна алатка, туку и забавен начин за украсување на вашата детска соба. Опис Овој владетел за мерење на висина е во едноставен стил и може да се обеси на wallидот за погодно за мерење на висината на децата.