Книги со 3 парчиња козметика полици со зеленчук со вазна лента бања бонбони облочиња шминка десктоп чајната кујна cm правоаголна закуска крпа x алишта дрвена ткаени?
  • Неодамнешно

Книги со 3 парчиња козметика полици со зеленчук со вазна лента бања бонбони облочиња шминка десктоп чајната кујна cm правоаголна

DEN 319.52

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

композитен материјал Ткаена корпа за морска трева : изградена од природна морска трева и ткаена со метална рамка за база- дизајн што изгледа одлично и може да одговара на модерен или рустикален украсен декор. Канти за отпадоци имаат отстранливи облоги за додаден шарм и лесно чистење. Кошница за складирање на овошје : шик корпа за перење и свеж ткаен изглед, добра изработка, ви нуди удобен допир. Рачно ткаени корпи за складирање : Нашата корпа за складирање ја поседува способноста за абење и отпорност. Кошница за плетенка за прибор за јадење : Кошница за складирање на животната средина : Оваа ткаена корпа е направена пластична имитација Ратан ткаат. Овој материјал се чувствува мазен и удобен. Нема да произведе токсични и штетни гасови по согорување на висока температура, може да се рециклира и може да се биоразградува. Сад за складирање на закуски : Без разлика дали тоа е начин на декор за дома или како решенија за складирање на полиците, овие природни ткаени корпи одговараат на вашиот дом на секој начин. Малата големина може да складира предмети за дневна употреба, како што се часовници, клучеви, слушалки, далечински управувачи и закуски.