Камп округот над чаршафите за мали деца и предучилишно училиште - дневна грижа/предучилишно креветче - агол Еластични јамки - поставен лист за кревети за креветче - ?
  • Неодамнешно

Камп округот над чаршафите за мали деца и предучилишно училиште - дневна грижа/предучилишно креветче - агол Еластични јамки -

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Дополнителен слој лист креветче за да ве заштити дневна грижа Пакет Вклучи : - Стандардна мерка за чаршафи мерка 22 "L x 52" W со пакет од 4 лим. Детали за ткаенината- изработени од издржлива мешавина од поли/памук (65% полиестер и 35% памук). Изработка на машини за миење машини, не-пилинг ткаенина се спротивставува на распрснување и намалување. Листовите помагаат да ги задржите вашите мали деца чисти за да ги исполнат стандардите во дневни часови и предучилишни установи. Дополнителен слој лист креветче за да ве заштити дневна грижа. Пакет Вклучи : - Стандардна мерка за чаршафи мерка 22 "L x 52" W со пакет од 4 лим. Детали за ткаенината- изработени од издржлива мешавина од поли/памук (65% полиестер и 35% памук). Изработка на машини за миење машини, не-пилинг ткаенина се спротивставува на распрснување и намалување. Листовите помагаат да ги задржите вашите мали деца чисти за да ги исполнат стандардите во дневни часови и предучилишни установи.