RW - 2003 Отстранливи 3д Сини Налепници За Цвеќе ОД Соништата DIY Декорација На Домашен Ѕид Уметнички Декор Налепница За Ѕидови Кора И Стап Мурали За Девојчиња Деца Спал?
  • Неодамнешно

RW - 2003 Отстранливи 3д Сини Налепници За Цвеќе ОД Соништата DIY Декорација На Домашен Ѕид Уметнички Декор Налепница За Ѕидови Кора И Стап

DEN 664.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Вклучувајќи 4 парчиња листови; Секоја Големина На Лист : 12 инчи х 18 инчи МОЖЕТЕ ДА ГИ НАПРАВИТЕ СО СОПСТВЕНА ИДЕЈА. Живописни и Реални - Извонредно Дизајнирани Детали - Сите Пеперутки Имаат Тела, Антени и Крилја кои можат да се Свиткаат онолку или малку Колку што Сакате. Ве молиме чувајте ја површината рамна, сува и чиста пред да се залепите. потоа користете кредитна картичка за да ги измазните сите меурчиња, почнувајќи од центарот кон рабовите. Ве молиме имајте предвид дека прикажаната слика е само за илустративни цели и не е вистинската големина на налепниците. Направено од отстранлив самолеплив пвц материјал, нетоксичен и никогаш не го оштетува ѕидот. САМОСТОЈНА И ЛЕСНА КОРА и СТАП-Брзо нанесете ги вашите налепници без да направите неред. Време за промена? Едноставно отстранете и репозиционирајте без да оставите лепливи остатоци на ѕидот.