МРЕЖА ЗА Јаже ОУЈОКСИ За Куќа На Дрво, Растенија Ограда Коноп Јаже Пребивање Деца Замав Качување Безбедност Нето Балкон Оградата Заштитна Мрежа Игралиште Хамак Ка?
  • Неодамнешно

МРЕЖА ЗА Јаже ОУЈОКСИ За Куќа На Дрво, Растенија Ограда Коноп Јаже Пребивање Деца Замав Качување Безбедност Нето Балкон Оградата

DEN 719.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

● ВИСОК КВАЛИТЕТ : заштитната мрежа има дијаметар од 4 мм и големина на решетката од 6см,10см,12смРабот на мрежата е зајакнат, силата е рамномерна, силата на влечење е силна, против сонце, против атмосферски влијанија, против дожд. # Прилагодено ИЗРАБОТЕНО : Рачно ткаен, традиционален занает, поддржува прилагоден дијаметар на јаже и големина на мрежа од која било друга големина.Доколку имате било какви прашања или потреби, ве молиме контактирајте не преку е-пошта. ● ЗАШТИТЕТЕ ЈА БЕЗБЕДНОСТА : Безбедносната мрежа против паѓање е погодна за градилишта, камиони, стадиони, игралишта, балкони, скали, миленичиња, деца итн., за да се спречи паѓање на предмети, да се обезбеди безбедност на домашни миленици, деца итн. Повеќенаменски : постојат многу намени за заштитни мрежи, како што се украсни фото ѕидови, детски игри за качување, кои можат да се користат како мрежи за разни топки, птици на фарма и животни. ● ШИРОКО КОРИСТЕНИ : скали, прозорци, дворови, градини, фото ѕидови, градинки, огради на стадиони, кошаркарски мрежи, мрежи за заштита на растенијата, качување, лулашки, импровизирани лежалки ,висечки мостови итн. За безбедност на членовите на семејството и украсување на топол дом, ве молиме инсталирајте мултифункционално безбедносно јаже ако имате други барања за големина, ве молиме контактирајте не преку е-пошта и со нетрпение очекувајте го вашиот одговор добредојдовте во нашата продавница! Имајте убав ден!● Карактеристики на производот рачно ткаени со различни спецификации и опции за задоволување на вашите различни потреби.Мрежата од коноп е лесна за инсталирање. Со поврзување на железни или дрвени огради и прозорски коридори, тој е погоден за внатрешни и надворешни балкони.Обезбедете им на вашите деца мрежи од коноп за да спречите нивно паѓање од опасни височини, како што се скали, балкони, прозорци итн. Заштитете ги вашите бебиња и миленичиња.€Спецификации : ▸Име На Производ : Коноп јаже нето Safety безбедност нето материјал : јута▸заштитна мрежа големина : 1x1m , 1x2m , 1x3m , 1x4m , 1x5m , 1x6m , 2x2m , 2x3m , 2x4m , 2x5m , 3x3m , 3x5m , 3 X7m , 4 X4m , 4 X6m , 5 X5m(индивидуализира)▸дијаметар околу : 4mm▸растојание од мрежа : 6х6см , 10х10см , 12х12см.