Алипис Памучно Јаже Ткаена Корпа Зајаче Зајаче Ушна Расадник Корпа За Складирање Плакар Канти За Складирање Организатор Перење Попречува За Полици Книга За Играч?
  • Неодамнешно

Алипис Памучно Јаже Ткаена Корпа Зајаче Зајаче Ушна Расадник Корпа За Складирање Плакар Канти За Складирање Организатор Перење Попречува За

DEN 964.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?? складирање и организација, како кутија за ракавици за трем, корпа за закуски за масичка, организатор на шминка, помали кујнски материјали и корпа за леб, корпа за рачно бришење во бањата, предиво и корпа за организатори на играчки, ??Нордиски стил, ткаено памучно јаже, прекрасен дизајн на зајачки уши, нежна и убава текстура јасна. ??Меките корпи за гнездење со памучно јаже се одличен начин за складирање или украсување на вашите и други куќи, станови или Други простори за живеење. ??Можете да го сортирате за прикажување предмети, украсување маси и завршни маси или да го користите како помала корпа за подароци за одмор. ??Недостатокот на тврди рабови и страни ги прави овие безгрижен начин за организирање и украсување расадник или детска соба. Опис Памучно Јаже Ткаена Корпа Зајаче Зајаче Ушна Корпа За Складирање Плакар Канти За Складирање Организатор Пречка За Перење За Полици Книга За Играчки Крпа Ќебе Контејнер Карактеристики - Боја : Бела;-Материјал : Памучно јаже;- Големина : 26, 50Х24, 00Х24, 00см/10, 41Х9, 43Х9, 43ин ;Пакет Вклучувајќи 1х кошница.