Слатка Jојо Дизајн Сончоглед Девојчето со пресвртница ќебе месечно новороденче од прва година раст на раст, бебе туш меморија, зачувување на слика за подароци - жол?
  • Неодамнешно

Слатка Jојо Дизајн Сончоглед Девојчето со пресвртница ќебе месечно новороденче од прва година раст на раст, бебе туш меморија, зачувување на

DEN 527.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Руно Вклучува (1) 40in. ќебе и (2) недела/месец рамки. 100% plush minky fleece featuring a yellow and green sunflower floral with an inspirational "You Are My Sunshine" quote. Откријте го совршениот подарок за туш за бебиња! Оваа шармантна позадина на Photo Op го прави фаќањето на меморијата за растот и развојот на новороденче без напор. Снимките направени со овој мека детска табела за табели ќе ви помогнат да ги направите најскапоцените објавувања на социјалните мрежи за да ги споделат на вашиот wallид или да се хранат со пријателите, семејството и следбениците да уживаат. Не е потребен филтер!. Овој месечен роденденски душек за вашето новороденче е лесно да се прават спомени и да се грижат. Едноставно поставете го вашето бебе на позадината на фотографијата, поставете ги рамките на нивна возраст и фотографирајте слика. Кога сте подготвени да го прославите крајот на првата година на вашето дете, можете да погледнете назад на фотографиите направени секој месец и да видите колку се смениле. Колку одличен подарок за чување за белешка!. Машинско миење ладно, суво суво на ниско ниво. Координира со слатки Jојо дизајнира расадник постелнини, чаршафи за креветчиња, менување на капаците на подлогата, декор и додатоци. Вклучува (1) 40in. ќебе и (2) недела/месец рамки. 100% plush minky fleece featuring a yellow and green sunflower floral with an inspirational "You Are My Sunshine" quote. Откријте го совршениот подарок за туш за бебиња! Оваа шармантна позадина на Photo Op го прави фаќањето на меморијата за растот и развојот на новороденче без напор. Снимките направени со овој мека детска табела за табели ќе ви помогнат да ги направите најскапоцените објавувања на социјалните мрежи за да ги споделат на вашиот wallид или да се хранат со пријателите, семејството и следбениците да уживаат. Не е потребен филтер!. Овој месечен роденденски душек за вашето новороденче е лесно да се прават спомени и да се грижат.