островски Ќебиња За Повивање Комплети Со Ленти За Глава На Капа, Новороденче Девојче Вреќа За Повивање, Примање Ќебиња Подароци За Бебиња За Новороденчиња, Фото Ре?
  • Неодамнешно

островски Ќебиња За Повивање Комплети Со Ленти За Глава На Капа, Новороденче Девојче Вреќа За Повивање, Примање Ќебиња Подароци За Бебиња За

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Погодно за кожата и Удобно : нашето ќебе за повивање за бебиња е изработено од плетена ткаенина со врвен квалитет (полиестерски мешан спандекс), се протега, меко и дише, спречува прегревање и го одржува вашето бебе удобно Големина : ќебето за примање мери приближно 31,5 "х 31,5" (80 х 80 см) што е погодно за 0-3 месечни бебиња. Повеќекратна употреба : овој комплет ќебе за примање новороденчиња е совршен за обвивки за повивање, ќебиња за бебиња, навлаки за колички, подлога за играње и фото реквизити. Совршен како подарок за новороденче : Доаѓа со иста шема лента за глава и капа за бебешки лак. Островскиот сет за ќебе за повивање е совршен за подарок за туширање за бебиња. Безбедно : нема патенти, нема велкро или прилепувања што нема да бидат опасност за вашето мало ангелче. Доволно е удобно за нежната кожа на бебето. Изоларната обвивка за повивање цврсто се вклопува во бебето и создава пријатно, смирувачко и утроба чувство за новороденчиња и спречува запрепастувачки рефлекс. Лесната премиум ткаенина спречува прегревање и го одржува вашето новороденче удобно. Вашето бебе ќе спие подолго и поздраво за да можете да добиете повеќе време за одмор.