Голема водоотпорна перачка за перење алишта со рачки за корпи за складирање, детска соба, домашен организатор, складирање расадник, спречување на бебиња, горење ги?
  • Неодамнешно

Голема водоотпорна перачка за перење алишта со рачки за корпи за складирање, детска соба, домашен организатор, складирање расадник, спречување

DEN 511.68

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Голем капацитет : 199 во/49x30x40,5 см. Доволно простор за облеката на вашето семејство /играчки за деца. Премиум материјал : алиштата се спречуваат : Дебел 300 D Оксфорд ПВЦ материјал (без кинење). Водоотпорна, лесна и издржлива. Застанете лесно : Отворањето на корпата за перење е дизајниран со метална рамка, која има добар ефект на форма. Покрај 4 вградените загради, даваат добра поддршка на четири страни, спречувајќи да се сруши. Склоплив дизајн : со одвојливи држачи. Кошницата за перење алишта е лесно да се носи наоколу кога сте надвор за патување/шопинг/пикник и исто така заземате малку простор кога не се во употреба. Попрекината на алиштата со повеќе употреба : Попрекината на алиштата обезбедува атрактивно и лесно решение за многу потреби за складирање, како што се детска игротека, складирање на облека, складирање на текстил за дома, складирање на играчки, складирање на производи за бебиња и складирање на производи за миленичиња. Со нашите отпадоци за отпадоци/алишта за перење, ќе имате одредено место за уредно складирање на предмети и да ги одржувате вашите семејства и простори за живеење организирано и ефикасно, додека сè уште сте во удобноста на вашиот дом.9 in/49x30x40,5 см-апликација : Совршена за играчки, облека, канцеларија, организатор на плакари-маж, жена, момчиња и девојчиња Количина : 1 Парче за перење алишта предности : ¡ Ткаенина. Обложени со ПВЦ на површината на ткаенината, со што алиштата се спречуваат многу отпорни на вода .