Балкон Детска Безбедност Нето Најлон Заштита Ограда Качување Нето Ткаени Јаже Камион Товар Приколка Мрежа За Мрежа За Огради Скали Игралиште Отворен Дворови Балк?
  • Неодамнешно

Балкон Детска Безбедност Нето Најлон Заштита Ограда Качување Нето Ткаени Јаже Камион Товар Приколка Мрежа За Мрежа За Огради Скали Игралиште

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ГОЛЕМИНА НА ИНДЕКСИРАЊЕ : растојание од мрежа : 10см, 8см, 6см; дебелина на јаже : 8мм, различни големини за избор БЕЗБЕДНОСЕН НЕТО МАТЕРИЈАЛ : ткаено најлонско јаже, умерена мекост, не е лесно да се избледи, не се плаши од ветер и дожд, долг работен век, потрајни, лесни за инсталирање и расклопување и погодни за складирање. ПОСЕБЕН ПРОЦЕС : прецизни жици, фина изработка, печење и боење на висока температура, антикорозивни, водоотпорни, отпорни на сонце, не се лесни за бледнеење. ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ ЗАШТИТНИ МРЕЖИ : семејни балкони и огради, балкон, безбедносни мрежи за скали, огради, скали, качување против мачки, против паѓање од височини и друга интензивна заштита; ѕидови, домови, тематски забави, хотели, хотели, кафулиња, книжарници, ресторани, декорација, суспензија итн. ПОДДРШКА ЗА ПРИЛАГОДУВАЊЕ : ве Молиме купете според вашите вистински потреби, имаме други големини на мрежи за јаже (дијаметар на јаже, мрежа, должина * ширина), поддршка за прилагодување, доколку имате какви било прашања или грижи, ве молиме контактирајте не. ГОЛЕМИНА НА ИНДЕКСИРАЊЕ : растојание од мрежа : 10см, 8см, 6см; дебелина на јаже : 8мм, различни големини за избор. БЕЗБЕДНОСЕН НЕТО МАТЕРИЈАЛ : ткаено најлонско јаже, умерена мекост, не е лесно да се избледи, не се плаши од ветер и дожд, долг работен век, потрајни, лесни за инсталирање и расклопување и погодни за складирање. ПОСЕБЕН ПРОЦЕС : прецизни жици, фина изработка, печење и боење на висока температура, антикорозивни, водоотпорни, отпорни на сонце, не се лесни за бледнеење. ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ ЗАШТИТНИ МРЕЖИ : семејни балкони и огради, балкон, безбедносни мрежи за скали, огради, скали, качување против мачки, против паѓање од височини и друга интензивна заштита; ѕидови, домови, тематски забави, хотели, хотели, кафулиња, книжарници, ресторани, декорација, суспензија итн. ПОДДРШКА ЗА ПРИЛАГОДУВАЊЕ : ве Молиме купете според вашите вистински потреби, имаме други големини на мрежи за јаже (дијаметар на јаже, мрежа, должина * ширина), поддршка за прилагодување, доколку имате какви било прашања или грижи, ве молиме контактирајте не.