Кревет Железнички Бебе Кревет Чувар 200 См Пет Прилагодливи Висина За Да Одговара На Било Душек Креветче Железнички Пад Заштита За Безбедност Кревет Браник Железни?
  • Неодамнешно

Кревет Железнички Бебе Кревет Чувар 200 См Пет Прилагодливи Висина За Да Одговара На Било Душек Креветче Железнички Пад Заштита За Безбедност

DEN 879.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

СОВРШЕНА ЗАШТИТА за ДЕЦА : шините за кревети за мали Деца се совршена висина, идеална големина и беспрекорен дизајн за да се спречат случајни падови или можност за заглавување помеѓу душекот и шината за кревет Променливата форма слободно се наведнува, а исто така можете да ги испуштите рацете за вашето бебе да може да си игра со самодоверба. Безбедност : штитникот за кревет е изработен од висококвалитетна ткаенина, мек на допир, не е лесен за бледнее, нема мирис, а внатрешноста е исполнета со сунѓер со висока еластичност, што може да спречи удар и да обезбеди подобра заштита. Обемот на креветот висок 30 см е попријателски за корисниците, што им овозможува на мајките подобро да се грижат за своите бебиња. МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН : оваа шина за кревети за мали деца е погодна за деца од 0-8 години. Во споредба со традиционалните заштитни огради, нашите заштитни огради се беспрекорно поврзани и нема опасност по безбедноста. Поудобно е да влезете и да станете од кревет, без да влијаете на ефектот на украсување на домот, правејќи го домот поубав. Лесно за инсталирање : Оградата За кревети За мали Деца Атрактивните обрасци ја зголемуваат забавата на оградите и можат подобро да го привлечат вниманието на децата, а едноставните тродимензионални обрасци се попогодни за развој на видот. Со детални упатства, можете да го составите и да го закачите на душекот за кратко време. Покрај тоа, капакот на крпа е отстранлив за лесно чистење. Одговара На Повеќето Видови Кревети : Детскиот Кревет Железнички Чувари се одлични за детски кревети, кожни кревети, кревети од цврсто дрво, вградени кревети, рамни кревети, дебели кревети за душеци и други кревети со големи димензии. Забелешка : ако инсталирате вграден кревет, оставете јаз од 1,5 см помеѓу работ на креветот и душекот. Опис на производот кога станува збор за безбедноста на децата, го сакате апсолутно најдоброто.