Тушинг најлон јаже безбедна мрежа 10 см мрежа Безбедност на деца нето-палење на шини за шини за декорација, балконски хамак замалување за искачување, прилагодлива м?
  • Неодамнешно

Тушинг најлон јаже безбедна мрежа 10 см мрежа Безбедност на деца нето-палење на шини за шини за декорација, балконски хамак замалување

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

◆ Цврст материјал : Користете најлонски материјал со добар квалитет, изработен од флексибилен, издржлив, лесен, УВ-отпорен, долг животен век, мрежа за миленичиња бариера се користи за балкони, може да се вентилира нормално и не влијае на линијата на видот Met Нето за безбедност на деца : Инсталирано на прирачницата може да ги задржи децата да не ја лепат главата и телата преку банистери, да чуваат играчки и чевли што паѓаат од јазот помеѓу шипките за прицврстувачи. ◆ Разновидна безбедносна мрежа : Нето за заштита на балкон може да се користи за обука за искачување на децата, коридори на вратите и прозорците, скали, балкони, огради, кафези за миленичиња, градинки, забавни паркови, јавни објекти, градинарски огради, надворешни wallsидови, растителни мрежи, хамакови, нишалки, нишалки итн. ◆ Спецификација : Безбедносен нето дијаметар 6мм, растојание од мрежа 10см. Заштитната мрежа може да се прилагоди според вашите потреби. Може да се користи и како мачки мрежи за да се заштитат малите миленичиња од паѓање. ◆ Совети за безбедност : Редовно проверувајте ја мрежата за безбедност за да бидете сигурни дека безбедноста на децата не е компромитирана од разни надворешни или човечки фактори. ◆ Цврст материјал : Користете најлонски материјал со добар квалитет, изработен од флексибилен, издржлив, лесен, УВ-отпорен, долг животен век, мрежа за миленичиња бариера се користи за балкони, може да се вентилира нормално и не влијае на линијата на видот. Met Нето за безбедност на деца : Инсталирано на прирачницата може да ги задржи децата да не ја лепат главата и телата преку банистери, да чуваат играчки и чевли што паѓаат од јазот помеѓу шипките за прицврстувачи. ◆ Разновидна безбедносна мрежа : Нето за заштита на балкон може да се користи за обука за искачување на децата, коридори на вратите и прозорците, скали, балкони, огради, кафези за миленичиња, градинки, забавни паркови, јавни објекти, градинарски огради, надворешни wallsидови, растителни мрежи, хамакови, нишалки, нишалки итн. ◆ Спецификација : Безбедносен нето дијаметар 6мм, растојание од мрежа 10см. Заштитната мрежа може да се прилагоди според вашите потреби. Може да се користи и како мачки мрежи за да се заштитат малите миленичиња од паѓање.

Safety net diameter 6MM, mesh spacing 10CM. Color:
White. Protective net can be customized according to your needs.It can also be used as a cat nets to protect small pets from falling.