Чиста здолниште за креветчиња - бело здолниште за креветчиња - меко, елегантно и проточно тул - родово неутрално здолниште за креветчиња и безвременски додатоци за ?
  • Неодамнешно

Чиста здолниште за креветчиња - бело здолниште за креветчиња - меко, елегантно и проточно тул - родово неутрално здолниште за креветчиња

DEN 415.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Мека и тече : Ова здолниште со креветчиња е изработено од чиста тул, која е и мека и тече за елегантен допир на расадникот на вашето бебе Криб здолниште неутрално за момче или девојче. Дизајн без брчки : Кажете му збогум на пеглање со ова здолниште за креветчиња без брчки што останува да изгледа чисто и полирано. Пол-неутрален стил : Неутрално здолниште за креветчето и за девојче од здолниште за креветчиња за бебе или момче од креветчето. Ова здолниште со бело креветче додава безвременски допир на секое креветче. Лесен за инсталирање : Оваа пушка за прашина од креветчиња е лесна за инсталирање и одговара на повеќето стандардни креветчиња, што го прави удобен додаток за креветчиња. Мерењата се 28 x 52 x14. Завршете ја вашата расадник : Попарете ги овие здолништа за креветчиња за креветчиња со креветчиња со други додатоци за креветчиња и постелнина за да создадете координиран изглед за собата на вашето бебе. Мека и тече : Ова здолниште со креветчиња е изработено од чиста тул, која е и мека и тече за елегантен допир на расадникот на вашето бебе. Криб здолниште неутрално за момче или девојче. Дизајн без брчки : Кажете му збогум на пеглање со ова здолниште за креветчиња без брчки што останува да изгледа чисто и полирано.