WSZJJ Екстра Големи Ткаени Корпи За Складирање Декоративна Корпа За Ќебе, Користете За Фрлање Софа, Перници, Крпи, Играчки Или Расадник Организатор На Памучно Јаже На?
  • Неодамнешно

WSZJJ Екстра Големи Ткаени Корпи За Складирање Декоративна Корпа За Ќебе, Користете За Фрлање Софа, Перници, Крпи, Играчки Или Расадник Организатор

DEN 7273.92

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

+ - Платнена постава за лесно расклопување и чистење + Лесно украсени детали за срцето. # Тркалезната корпа е идеална за поединци или семејства со ограничен простор за складирање. +Практичен чекан : можете да ја ставите целата облека во корпата за перење за да ја одржувате спалната соба чиста и уредна, наместо да фрлате валкана облека на подот. +Пластичен материјал што се користи во корпата за перење : висококвалитетен дизајн на ефект на ткаење од weан, совпаѓање или совпаѓање со кој било друг мебел во собата. Име : кошница за складирање Rан големина : калибар 38* висина 50сматеријал : occануза прилики : дома, шминка карактеристики на производот : елегантен, еколошки, природен, дарежлив.