Toyvian Бебе торба за спиење со качулка за качулка за качулки за деца со качулка, момчиња за спиење торба за бебиња за бања, момче, запчани бебиња, носено бебе, носено ќе?
  • Неодамнешно

Toyvian Бебе торба за спиење со качулка за качулка за качулки за деца со качулка, момчиња за спиење торба за бебиња за бања,

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Бебе ќебе за завиткување- исто така може да биде повеќе пати Погоден како топол и незаборавен подарок за вашето бебе. Бебе девојче Swaddle- Помогнете им на вашите бебиња да се загреат во студената зима, исто така може да играат одличен декоративен ефект. Бебе обвивка примање ќебе- Погодно за забава за бебиња или секојдневно носење, прекрасен и корисен дизајн ќе го спречи вашето бебе да го започне ватенката за време на времето за спиење. Новороденче што прима ќебе- вашето бебе од започнување на ќебето во зима, ќе биде колички и креветчиња за бебиња. Бебе кое прима ќебе- изработено од нежен и безбеден памучен материјал, вреќата за спиење може да му служи на вашето бебе некое време. Список на пакети 1 x Карактеристики на вреќата за спиење -Материјал : Памучно бебе за завиткување на бебето -Протективна висина на прстенот : 4,5 см за бебето за прибирање на бебето.51 во ќебе што се носи на новороденчиња. -Ситлива за 0-2 месеци торба за спиење на момчињата. - Удобно и миење, дишење и преносен, разумен дизајн и прекрасно занаетчиство за бебиња за бања.