Детска Соба Ѕид Декор Знак, Мал Човек Пештера, Расадник Врата Знак За Бебе Дете Дрво Фарма Виси Деца Спална Соба Дневна Соба Ѕид Декор Знак Плакета, Подароци За Ново?
  • Неодамнешно

Детска Соба Ѕид Декор Знак, Мал Човек Пештера, Расадник Врата Знак За Бебе Дете Дрво Фарма Виси Деца Спална Соба Дневна Соба Ѕид Декор

DEN 207.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Големина : 10,2*7,7 инчи Материјал : висококвалитетно дрво, лесно и издржливо. Висат или Место : дрвениот знак доаѓа со јаже и може да се закачи каде и да ви треба. Може да се стави и на масата по потреба. Декорација : Дрвени знаци се погодни за употреба како внатрешни и надворешни украси, како и украси за празнични забави. Подароци : дрвениот знак со убав изглед е одличен избор за домаќинство, празничен подарок. Изненадете ги со тоа што ќе им го подарите на вашето семејство и пријатели. ГОЛЕМИНА : 10,2*7,7 инчи МАТЕРИЈАЛ : висококвалитетно Дрво Висат Или Место : Доаѓа Со јаже За закачување, може да се стави и на масата по потреба. Дрвени знаци се погодни за употреба како внатрешни и надворешни украси, како и украси за празнични забави.Убав дрвен знак е одличен избор за загревање на куќата, празничен подарок. Изненадете ги со тоа што ќе им го подарите на вашето семејство и пријатели.