Тушење бело качување по мрежа, Безбедност на деца, најлон анти -паѓање мрежа за балконски прозорец палуба скалила бебе мачка за заштита на кучиња, прилагодлива)
  • Неодамнешно

Тушење бело качување по мрежа, Безбедност на деца, најлон анти -паѓање мрежа за балконски прозорец палуба скалила бебе мачка за заштита

DEN 324.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Универзални мрежи за безбедност : мрежата за заштита на балконот е изработена од високо квалитетен најлон, а мрежата е отпорна на солзи и има силна отпорност на влијание, може да се користи за прозорци, балкони, скали и надворешни wallидни огради. Нето за ползи на растенија : Висококвалитетната и трајната најлонска мрежа е исто така погодна за растенија за искачување, зеленчук, овошје и цвеќиња. Боја : Нето на бело јаже. Лесно за инсталирање : Лизгајте ги врските низ назначените дупки на мрежата и завиткајте ги околу приколката, или преку силните дупки за мрежи и директно околу банастерите. Мултифункција : Заштитна мрежа- применлива за повеќе опкружувања во затворен, скалила, балкон, прозорец, огради, деца-криб, фудбалско поле, место за место каде што се наоѓаат, коридор, балкон, итн. Ве молиме, купете според вашите вистински потреби. Универзални мрежи за безбедност : мрежата за заштита на балконот е изработена од високо квалитетен најлон, а мрежата е отпорна на солзи. и има силна отпорност на влијание, може да се користи за прозорци, балкони, скали и надворешни wallидни огради. Нето за ползи на растенија : Висококвалитетната и трајната најлонска мрежа е исто така погодна за растенија за искачување, зеленчук, овошје и цвеќиња. Боја : Нето на бело јаже. Лесно за инсталирање : Лизгајте ги врските низ назначените дупки на мрежата и завиткајте ги околу приколката, или преку силните дупки за мрежи и директно околу банастерите.