Пинкку 4-Парче Постелнина За Мали Деца, Комплет За Утешител Во Кревет Во Торба, Вклучува 1 Рамен Чаршав, 1 Вграден Чаршав, 1 Утешител И 1 Реверзибилна Навлака за Перниц?
  • Неодамнешно

Пинкку 4-Парче Постелнина За Мали Деца, Комплет За Утешител Во Кревет Во Торба, Вклучува 1 Рамен Чаршав, 1 Вграден Чаршав, 1 Утешител И 1 Реверзибилна

DEN 559.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

● Комплет За Постелнина за Мали деца-Комплетот За Утешител За Мали Деца во Торба вклучува 1 Реверзибилен Утешител(42"x55"), 1 рамен Чаршаф(45" x 60"), 1 Вграден Чаршаф (28"x52x8") и 1 навлака за перница(20"x30") Овој комплет одговара на стандарден душек со големина на креветчето и е совршен за премин од креветче во кревет за мали деца. ●Облак Меки и Супер Меки - комплетот за мали деца за момчиња е изработен од четкан микрофибер, кој нуди мек и пријатен допир потребен за добар ноќен одмор.Полнењето е преполно со премиум полнење од 200гсм за да обезбеди и дишење и топлина, како спиење на облак. Лесен и може да се користи во ладни и топли денови. ●Забавен Дизајн И Реверзибилна Употреба-Дизајниран Со елементи на еднорог и искра. Тоа би бил совршен подарок за девојки и љубители на еднорог. Утешителот има реверзибилен дизајн за да можете да ја користите двете страни.